Toimintaohjeet

Erityisjärjestelyt 7.6.2021 alkaen

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen pallomeri on jälleen avattu asiakkaiden käyttöön. Kahvila toimii normaalisti mutta asiakaspaikkoja on vähennetty. Kylpylän ja kuntosalin kävijärajoitukset ovat poistuneet, mutta yleistä varovaisuutta on hyvä edelleen noudattaa. Tiloja ja välineitä puhdistetaan edelleen tehostetusti.

 

Asiointi

Tule kylpylän tiloihin ja kuntosalille vain terveenä. Jää kotiin, jos tunnet vähäisiäkään sairauden oireita. Voit tulla asioimaan tiloihin vasta vähintään kahden oireettoman päivän jälkeen.

Turvaetäisyyksiä pitää noudattaa kaikissa tiloissa. Henkilökunta seuraa asiakasmääriä ja ohjeistaa tarvittaessa tarkemmin. Desinfiointiaineita löytyy kaikista tiloista.

Maksettaessa on suositeltavaa käyttää kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.

Suurten vesileikkivälineiden käyttöä on rajoitettu.

Pyyhi käyttämäsi kuntosalilaitteet aina käytön jälkeen. Kuntosalille on varattu desinfiointitarvikkeet asiakkaiden käyttöön.

Koronakriisin aikana saattaa muutoksia käytäntöihin tulla nopeastikin.

 

Kiannon Kuohut kylpylässä on käytössä kulkukorttijärjestelmä

Näin toimit kylpylässä:

1. Kylpylämaksu suoritetaan lippukassalle, josta saat käyttöösi kulkukortin.
2. Kylpylään mennessä käytä korttia kulkuportin lukijassa, jolloin pääset kulkemaan portista. Vihreä nuoli näyttää portin olevan auki.
3. Pukuhuoneessa voit valita vapaan kaapin. Kun laitat kortin kaapin sisällä olevaan lukkopesään, saat kaapin avaimen käyttöösi.
4. Voit pujottaa kaapin avainrenkaan nilkkasi tai ranteesi ympärille kylpyläkäynnin ajaksi.
5. Poistuessasi pukutiloista, muista ottaa kulkukortti kaapin lukkopesästä.
6. Kulkuportti avautuu, kun laitat kulkukortin portin lukijan päälle. Laitteessa syttyy vihreä nuoli, joka kehottaa pudottamaan kertakortin lukijassa olevaan aukkoon. Sarja- ja kausikorttilaisille vihreä nuoli näyttää portin olevan auki.

Näin toimit kuntosalilla:

1. Kuntosalimaksu suoritetaan lippukassalle, josta saat käyttöösi kulkukortin.
2. Kuntosalille mennessäsi käytä korttia kuntosalin oven viereisessä seinässä olevan kortinlukijan päällä. Tällöin ovi avautuu. Kortti on leimattava, vaikka ovi olisikin auki.
3. Pukuhuoneessa voit valita haluamasi pukukaapin.
4. Poistuessasi kuntosalilta, käytä kulkukortti kortinlukijassa. Kertakortit pudotetaan lukijassa olevaan aukkoon. Sarja- ja kausikorttilaisille vihreä nuoli näyttää oven avautuvan. Käytä kortti lukijassa, vaikka ovi olisikin auki.

Tarvittaessa ota yhteyttä kylpylän henkilökuntaan.

Kylpylässä ja kuntosalilla on tallentava kameravalvonta.
Väärinkäytöksestä seuraa kulkukortin mitätöiminen.

Suomussalmi