Aukioloajat

Yhteystiedot:

Puh. 044 777 3227 (pääkirjasto)
Puh. 044 028 4441 (kirjastoauto)
Sähköposti: paakirjasto@suomussalmi.fi

Kiannonkatu 31
89600 SUOMUSSALMI

SEURAA MEITÄ:

 

Laitteet ja tulostus

Asiakaskoneet

Kirjaston asiakastietokoneet ovat vapaasti käytettävissäsi sekä henkilökunnallisina että omatoimiaikoina. Tietokoneilla on Internet-yhteys, yleisimmät toimisto-ohjelmat ja tulostusmahdollisuus. Kirjaston tietokoneilta pääset kaikkiin kirjaston tarjoamiin sähköisiin palveluihin ja tietokantoihin.

Pääkirjaston lehtisalissa on lisäksi erillinen tietokone, jolla voit lukea kotimaisia sanomalehtiä ja aikakauslehtiä ePress ja eMagz-palveluissa.

Tulostaminen, kopiointi, skannaus

Asiakaskoneilta on mahdollista tulostaa sekä mustavalko että värikopioita kirjaston hinnaston mukaisesti. Tulostaminen on mahdollista vain henkilökunnallisina aikoina. Asiakaskoneilta tulostetut tiedostot tulevat palvelutiskin tulostimeen. Yhdeltä asiakaskoneelta on myös mahdollista skannata. Meillä on myös asiakaskäyttöön tarkoitettu skanneri. 

Langaton netti

Voit käyttää langatonta nettiyhteyttämme (WLAN) omilla laitteillasi. Langattoman verkon salasanan saat kirjastosta.

iPadit

Meillä on palvelutiskissä iPad-tablettitietokoneita asiakaskäyttöön! Voit käyttää laitteita kirjaston sisällä, aikarajaa laitteen käytölle ei ole. iPadeilla voit esimerkiksi käyttää nettiä, lukea uutisia, ottaa kuvia tai vaikka pelata. Kysy lisää kirjastosta!

Nintendo Wii U -pelikonsoli

Tervetuloa pelaamaan pääkirjastolle Wii U-pelikonsolilla! Ohjaimia on useammallekin pelaajalle ja meillä on kattava valikoima eri pelejä. Otathan kirjastokortin mukaan pelaamaan tullessasi!

Jos pelikonsolille on jonoa, peliaika on 1 tunti/pelaaja.

Voit tulla pelaamaan henkilökunnallisina aikoina milloin vain tai voit varata pelivuoron kirjaston palvelutiskiltä tai puhelimitse.

Digitointi VHS:ltä DVD:lle

Kirjaston digitointilaitteiden avulla voit muuttaa digitaaliseen muotoon VHS-kasetteja. Palvelu toimii itsepalveluperiaatteella. Ota mukaan digitoitava materiaali ja oma tallentava DVD-levyn.

Laitteen voi varata 1-4 tunniksi kerrallaan, ja samanaikaisesti voi olla kolme varausta. Voit varata laitteen joko kirjaston palvelutiskiltä tai puhelimitse 044-777 3227.

Huomioithan, että kirjasto ei vastaa asiakkaan töiden häviämisestä tai joutumisesta vääriin käsiin eikä laitteiden aiheuttamista vahingoista.

Otathan huomioon myös tekijänoikeudet käytettäessäsi digitointilaitteita. Varmista, että sinulla on kopiointioikeus kopioitavaan materiaaliin.

Verenpaineen mittauspiste

Voit mitata omatoimisesti verenpaineesi sekä pääkirjastolla että kirjastoautossa. Kysy lisää kirjastosta!

Aukioloajat

Yhteystiedot:

Puh. 044 777 3227 (pääkirjasto)
Puh. 044 028 4441 (kirjastoauto)
Sähköposti: paakirjasto@suomussalmi.fi

Kiannonkatu 31
89600 SUOMUSSALMI

SEURAA MEITÄ:

 

Suomussalmi