Camping Hossan Lumo

Unelmoi kuvake

Meiltä löytyy:

  • 11 mökkiä, joista 9 on talvikäytössä
  • Caravan- ja telttailualue tasaisella kangasmaastolla järvinäkymin
  • Kesäkahvio anniskeluoikeuksin
  • elintarvikemyymälä (keskiolutoikeudet) sekä matkamuistot ja kalastustarvikkeet (1.4. – 31.10.)
  • Välinevuokraus
  • Uusi, uea rantasauna järvinäköalalla
  • Hieno hiekkapohjainen uimaranta, joka soveltuu hyvin myös lapsille

Kanoottiretkellä aistit erämaan uudella tavalla ja SUP-laudan päältä pääset ihastelemaan rauhoittavaa järvimaisemaa hieman korkeammalta. Alueen kirkasvetiset järvet ja kosket houkuttelevat kalastajia ympäri vuoden. Vesistöalueelta pyydetään mm. lohikalaa (taimenta, harjusta ja kirjolohta). Sukeltajille on myös oma toimintalaituri huoltotiloineen Luontokeskuksen läheisyydessä. Hossan upeat harjumaisemat ja vesistöjen läheisyydessä mutkittelevat polut ovat oivallisia maastopyöräilyyn. Retkeilyreiteistä löytyy sopivia vaihtoehtoja kaikentasoisille samoajille.

Loppukesällä hillasuot ja marjaisat metsät kutsuvat marjastajia. Syksyinen Hossa tarjoaa erinomaiset puitteet retkeilyyn.

Jylhän kaunis talvimaasto kutsuu hiihtäjiä, lumikenkäilijöitä, Fat bike-pyöräilijöitä, moottorikelkkailijoita ja pilkkijöitä. Rannastamme on helppo lähteä talviselle seikkailulle järvenjäätä pitkin. Liukulumikengät jalassa on helppoa kulkea syvemmässäkin lumessa ja niillä on myös hauskaa laskea harjua pitkin alas! Hossan 40km pitkä retkilatuverkosto kulkee aivan mökkien vierestä ja Värikallion kalliomaalauksia pääsee ihastelemaan erämaareittiä pitkin muutoinkin kuin suksilla. Myös Jatkonvaaran ympärillä kulkee erämaa-/montoimireitti. Pilvettöminä öinä voi ihastella tähtitaivasta ja revontulia ilman valosaastetta!

Tästä pääset Camping Hossan Lumon sivuille:
www.hossanlumo.fi


Tässä yrittäjien terveisiä majoitustoimintaan liittyen:

Tässä nyt hieman tietoa Teille kaikille, miten me toimimme, jotta meillä on turvallista majoittua ja työskennellä (+ muuta infoa):

➡️ Jätämme kesän aikana jokaisen varauksen jälkeen vähintään yhden päivän varaamattomaksi (missä mahdollista), jotta pystymme järjestämään erityisen huolellisen siivouksen ja pintojen desinfioinnin.
➡️ Jätämme asiakkaalle avaimen valmiiksi sovittuun paikkaan, sekä mökkiiin kansallispuiston kartan ym. infon, näin välttäen lähikontaktin. Maksun voi myös suorittaa etukäteen laskulla. (Voi suorittaa myös paikanpäällä kortilla tai käteisellä tarvittaessa)
➡️ Desinfioimme huoltorakennuksen pinnat useamman kerran päivän aikana.
➡️ Tulemme rajoittamaan matkauluauto-/vaunu-/telttayksiköiden määrää kesän aikana näillä näkymin 5-10 yksikköön kerralla.
➡️ Emme järjestä kesän aikana yleisiä saunavuoroja, sillä saunan kosteus on otollista viruksen leviämiselle. Saunassa on myös mahdotonta välttää lähikontaktia. Saunan voi varata yksityiskäyttöön ja siivoamme sen jokaisen vuoron jäljiltä.
➡️ Välinevuokraus toimii normaalisti. Pyydämme kuitenkin tekemään varauksen mahdollisuuksien mukaan ennakkoon.
➡️ Kahvilamme toimii ainoastaan Take away -periaatteella
➡️ Kauppamme tulee olemaan auki iltapainotteisesti. Aukioloajat ilmoitamme lähempänä aukeamista.
➡️ Suosimme korttimaksua
➡️ Henkilökuntamme huolehtii hyvästä käsihygieniasta
➡️ Olemme paikalla päivittäin ja autamme mielellämme, mikäli tarvitsette vinkkejä Hossassa retkeilyyn/oleskeluun. Muistetaan vaan pitää 2m etäisyys toisiimme 
➡️Ethän matkusta, mikäli olet sairas. Mekään emme tule töihin sairaana.

Kuten kaikki olette jo tässä kuukausien aikana tottuneetkin, niin tilanne elää koko ajan ja odotamme myös Suomen Leirintäalueliitolta ohjeistusta toimintaan. Näillä mennään nyt tässä vaiheessa, mutta kaikki voi vielä muuttua. Meille pääasia on kuitenkin kaikkien terveys ja näin ollen olemme ennemmin liian varovaisia kuin rohkeita.


Nyt meiltä saa pizzoja päivittäin klo 17-19 välisenä aikana. 

Napolilaistyyliset pizzamme syntyvät alusta loppuun Hossan Lumon keittiössä ja käytämme ainoastaan tasokkaita ja mahdollisuuksien mukaan tuoreita raaka-aineita. Voit tilata herkullisia pizzojamme mukaan tai täällä syötäväksi! Koska kapasiteettimme on rajallinen ja hyvä taikina tarvitsee vähintään vuorokauden levon ennen pizzaksi paistamista, suosittelemme tilaamaan pizzan etukäteen. 

 

Tule Hossan Lumoon, lahjakortit ostettavissa nyt.
Lahjakortit voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Myynnissä lahjakortteja, joita voit ostaa haluamallasi summalla ja sen voi käyttää majoitukseen.

Camping Hossan Lumo
Puh. +358 (0)500 166 377
info@hossanlumo.fi

Suomussalmi