Talviloma Suomussalmella

Vietä unohtumaton talviloma Suomussalmella, Kainuun kauniissa sydämessä. Suomussalmen ladut ja lähiretkeilykohteet kutsuvat nauttimaan liikunnasta ja upeasta talvisesta luonnosta.

Suomussalmella sijaitseva Hossan kansallispuisto on huikean kaunis myös talvella. Siellä on noin 50 kilometrin pituinen retkilatuverkosto, josta löytyy sopivia reittejä jokaiselle. Myös kävelijöille ja maastopyöräilijöille on omat reittinsä.

Talvella Martinselkosen Eräkeskuksella on fatbike-pyörille kunnostettuja reittejä yhteensä noin 70 km. Reitit kulkevat pääasiassa Martinselkosen ja Kalevalapuiston luonnonsuojelualueilla. Reittien varrella on kolme autiotupaa sekä kaksi tulentekopaikkaa taukoja varten.

Alueen matkailuyrittäjät järjestävät ohjelmaa, muun muassa lumikenkä- ja huskysafareita, ja heiltä voi vuokrata välineitä, fatbike-pyöriä, lumikenkiä ja esimerkiksi liukulumikenkiä.

Poroja syöttämään ja silittämään pääsee tänä talvena Suomussalmella ainakin kahdessa paikassa. Keskustan läheisyydessä Korpiporossa voi syöttää ja kuvata poroja sekä käydä rekiajelulla. Toinen porotila on Hossassa, jossa järjestetään porotilavierailuja, tilausruokailuja, perhejuhlia, taakkapororetkiä ja poroajeluja.

Tutustu alla oleviin palveluihin ja tule vieraaksemme nauttimaan talven iloista. Meillä viihtyy koko perhe!

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut

 

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

 

Kultaisen Kukon lounaspaketti Ämmänsaaren keskustassa

 

Jalonhelmen lumikenkäretki-paketti

 

Kiannan kelkka- ja kalaetapin moottorikelkka-safarit

 

Liukkaat ladut

 

Talvi Hossassa

 

Fatbike pyöräily

 

Talvisotamuseo Raatteen portti

 

Syväjärvi hiihto