PureKainuu.com

Alueelle tuleva matkailija voi tilata etukäteen tai lomailun aikana majoituspaikkaansa luonnontuotteita maisteltavaksi, testattavaksi tai kotiin vietäviksi. Tämän lisäksi matkailija saa tietoa kyseisistä tuotteista ja hänellä on mahdollisuus tilata ko. luonnontuotteita kotiinsa matkailun jälkeen tai myöhemmin.

Majoituspaikan varausvahvistuksen saatuaan varaaja pääsee tutustumaan ja ostamaan alueella tuotettuja luonnontuotteita etukäteen. Lisäksi hänellä on mahdollisuus tilata tuote suoraan huoneeseen tai mökkiin. Varaaja saa majoituspaikkaa ja ajankohtaa yksilöivän tunnisteen nettilinkin kautta. Tällöin varaajan ei tarvitse muuta kuin valita tuotteet ja maksaa ne etukäteen. PureKainuu.com välittää tilauksen tuottajalle, joka toimittaa valmiiksi mietityn logistiikan kautta tilatun tuotteen majoitusyritykseen. Majoitusyrittäjä toimittaa tilauksen matkailijan saapumispäivänä – oikeaan osoitteeseen.

Majoituspaikassa on myös PureKainuun nettilinkin lisäksi myös esitteitä ja tilauslomake. Millä majoittuja voi tilata tuoteen majoituspaikkaan tai kotiin.

Markkinointiluvan saatuaan PureKainuu välittää asiakkaalle tarjouksia ja muistuttaa asiakkaalle palvelun ja luonnontuotteiden saatavuudesta. Matkailuyritys saa palvelusta lisäarvoa sekä välitetyistä tuotteista provision. Tuottaja saa tuotteelle näkyvyyttä ja lisää myyntiä.

Kohderyhmä: Alueelle tulevat työ- ja lomamatkailijat. Myöhemmin matkailijan kotialueen tuttavapiiri.

Tuotteen ideoija:
Jari Paasovaara
Hossa

 

Suomussalmi