Raatteen Marssi 1.8. PERUTTU

Sää suosi vuoden 2018 Raatteen Marssia. (Kuva: Veera Korhonen)

PERUTTU

 

RAATTEEN PORTIN TIEDOTE 12.7.2020:
RAATTEEN MARSSIA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA!
Valtiovallan antamien koronaepidemiaohjeiden ja -suositusten perusteella teimme kaikille ikävän päätöksen, että EMME JÄRJESTÄ MARSSIA TÄNÄ VUONNA OLLENKAAN.
Marssille ilmoittautuneita on ollut vain muutamia ja se osoittaa, että tämänlaiset yhteiskokoontumiset eivät vielä ole ihmisten suosiossa.
Kannamme siis omalta osalta kortemme kekoon ja pyrimme noudattamaan ohjeistuksia epidemian osalta niillä resursseilla, mitä meidän pienellä yrityksellämme on käytettävissä.
Ennakkomaksun maksaneet saavat tietenkin rahansa takaisin.
Näillä mennään ja muistakaa pestä käsiä!
Olemme pahoillamme!

 

LEGENDAARINEN RAATTEEN MARSSI, 23. MARSSI – 80 VUOTTA TALVISODASTA 

Vuoden 2020 Raatteen Marssilla kunnioitetaan 1940 Raatteentiellä loppuneita verisiä taisteluja. Marssi suoritetaan aidolla Raatteentiellä ja sen ympäristön taistelualueilla. 1.8.2020 järjestettävää marssia uudistetaan. Kokonaispituus on 20 km ja siitä uutena reittinä on 2,2 km hyvää polkua.Polut kulkevat aidossa taistelumaastossa, jossa sodan jäljet puissa ovat edelleenkin nähtävissä. Marssi lähtee aivan Venäjän rajan tuntumasta, vanhalta rajavartioasemalta päättyen Euroopan suurimpaan talvisotamuseoon Raatteen Porttiin. Marssi soveltuu erityisen hyvin ryhmille, joten ottakaa haaste vastaan niin tehdään yhdessä kunniaa talvisodan 1939-1940 taisteluille.

Vuoden 2020 marssiin sisällytetään uusi joukkuekilpailu -tapahtuma “Raatteen sankaripartio”. Joukkueessa oltava vähintään 3 henkilöä ja osallistujilla oltava 10 kilon reput lähdöstä maaliin. Voittajajoukkueelle luvassa mainetta ja kunniaa. 3-4 tuntia kestävä marssitapahtuma on tarkoitettu kaikille kuntoilusta ja luonnosta pitäville. Kaikkien marssijoiden kesken myös arvotaan hienoja palkintoja.

Lisätiedot Raatteen Portista, ilmottautumiset marssille tästä linkistä: Raatteen Marssin ilmoittautuminen

Suomussalmi