Ajankohtaista

marras 04

Työllisyysohjaajan ma. virka avoinna

Suomussalmen kunnassa on haettavana työllisyysohjaajan määräaikainen virka ajalle 1.1.2021 – 30.7.2023. Työllisyysohjaaja toimii vastuuvirkailijana työttömien työnhakijoiden palveluprosessissa sekä tekee yhteistyötä kuntakokeilun toimijoiden ja muun työllisyydenhoidon verkoston kanssa. Työote on työhönvalmennuksellinen.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalialan soveltuva korkeakoulututkinto. Työkokemus työllisyydenhoidon, terveydenhuollon tai sosiaalitoimen alalta sekä työttömien työnhakijoiden ohjaus- ja valmennusmenetelmien ja työttömien työnhakijoiden palvelujen kokonaisuuden tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Viran täyttö edellyttää, että kuntakokeiluihin liittyvä lainsäädäntö vahvistetaan eduskunnassa syksyn aikana ja kuntakokeilut käynnistyvät 1.1.2021.

Kuntakokeilulla pilotoidaan työllisyydenhoitoa osaksi kuntien pysyvää palvelurakennetta. Jatkossa toimivaltuudet vaikeasti työllistyvien osalta tulevat kunnille. Tavoitteena on sovittaa yhteen kunnan omia resursseja kuten koulutus-, sosiaali- ja terveyspalveluita kunnan työllisyyspalveluihin.

Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Lue lisää ja hae 18.11.2020 klo 20 mennessä osoitteessa kuntarekry.fi. Linkki Kuntarekryssä julkasituun ilmoitukseen tässä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi