Ajankohtaista

loka 28

Uutta Finna-verkkokirjastossa

Verkkokirjastosta löytyy nyt Lainahistoria-ominaisuus, jolla voit selata omia lainojasi. Lainahistorian tallennus on oletuksena pois päältä. Lainahistorian tallentamisen saa käyttöön, kun valitset Oma tili > Omat tiedot > Kirjaston ylläpitämät henkilötiedot > Lainahistorian säilytys > Aina.

Voit muuttaa myös itse osoitetietosi ja tapaa, jolla kirjasto lähettää muistutuksia ja noutoilmoituksia. Muutokset tehdään sisäänkirjautumisen jälkeen Omat tiedot-valikosta.

Vanha verkkokirjasto poistuu käytöstä 1.1.2021. Kaikki vanhaan verkkokirjastoon tallennetut tiedot poistuvat silloin. Kirjasto suosittelee Oma hylly -toimintoa käyttäneitä asiakkaita tekemään uudet Suosikki-listat Finna-verkkokirjastoon.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi