Ajankohtaista

loka 20

Sähkömestarin paikka avoinna

Huom! Hakuaikaa jatkettu 19.11.20 saakka.

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee sähkömestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sähkömestarin tehtäviin kuuluvat sähköpuolen asennukset, kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan kunnossapito ja muutostöiden tekeminen, katu- ja aluevalaistuksen ohjaus ja huolto sekä sähkötöiden johtaminen. Sähkömestari osallistuu investointien suunnitteluun ja kilpailuttamiseen sekä toimii asiantuntijana toteutettavissa rakennusurakoissa ja tarjousten vertailuissa.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (sähköasentajan ammattitutkinto/ sähköpätevyys S2) ja aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttämistä.

Työaika on 38,25 h/viikko. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (TS, palkkaryhmä ll). Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Suomussalmen kunnan teknisten palvelujen alaisuudessa toimivat tilapalvelut, ruoka- ja siivouspalvelut, rakennus- ja ympäristövalvonta, ympäristötekniikka ja vesihuoltolaitos. Teknisen toimialan vakituisen henkilöstömäärä on noin 80.

Hakuaika päättyy 3.11.2020 klo 12.00.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. klikkaa tästä ilmoitukseen

Lisätietoja

https://test.suomussalmi.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi