Ajankohtaista

touko 28

Kirjastopalvelut aukeavat 1.6 tietyillä rajoituksilla

Suomussalmen kirjastopalvelut aukeavat maanantaista 1.6 alkaen lähes normaaliin tapaan. Omatoimiajat otetaan jälleen käyttöön ja kirjastoauto lähtee liikkeelle aikataulun mukaisesti. Galleria Kieppi ja Kianto-näyttely ovat avoinna asiakaspalveluaikoina. Oili Nissisen taidenäyttely Polkujen varsilta avataan myös 1.6.

Asiointi

Joitain rajoituksiakin on. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen asioinnin. Turvaetäisyyksiä pitää noudattaa myös kirjastotiloissa ja esimerkiksi lehtilukusalin istumapaikkoja on harvennettu.
Tartuntariskin vuoksi asiakaspäätteiden käyttöä tulee välttää. Kaikki päätteet eivät ole käytössä ja pelaaminen ei ole sallittua. Näppäimistölle ja hiirelle on varattu puhdistustarvikkeet, joiden käyttö ohjeistetaan asiakkaille. Kuulokkeita ei voi lainata, mutta omia kuulokkeita saa käyttää.

Muutokset aukioloajoissa

Omatoimiaikoja laajennetaan aamulla ja illalla. Omatoiminen asiointi on mahdollista joka päivä 7-21, myös viikonloppuisin. Asiakaspalveluaikaa supistetaan perjantain ja lauantain osalta johtuen nykyisistä henkilöstöresursseista. Palvelutiski on avoinna ma-to 10-19 ja pe 10-16.

Kuten koronakriisin aikana aiemminkin on huomattu, saattaa muutoksia käytäntöihin tulla välillä nopeasti. Ajankohtaiset tiedot löytyvät kirjaston nettisivuilta sekä kirjaston some-kanavilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista