Ajankohtaista

touko 28

Kirjastopalvelut ovat toiminnassa tietyillä rajoituksilla

Suomussalmen kirjastopalvelut ovat toiminnassa lähes normaaliin tapaan. Omatoimiajat ovat käytössä ja kirjastoauto liikennöi aikataulun mukaisesti. Galleria Kieppi ja Kianto-näyttely ovat avoinna asiakaspalveluaikoina.

Asiointi

Joitain rajoituksiakin on. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen asioinnin. Turvaetäisyyksiä pitää noudattaa myös kirjastotiloissa ja esimerkiksi lehtilukusalin istumapaikkoja on harvennettu.
Tartuntariskin vuoksi asiakaspäätteiden käyttöä tulee välttää. Näppäimistölle ja hiirelle on varattu puhdistustarvikkeet, joiden käyttö ohjeistetaan asiakkaille. Kuulokkeita ei voi lainata, mutta omia kuulokkeita saa käyttää.

Kiihtymisvaiheessa asiakasmäärä on rajoitettu 30 henkilöön ja maskisuositus on voimassa, jos turvavälejä ei voida pitää.

Muutokset aukioloajoissa

Omatoimiaikoja laajennetaan aamulla ja illalla. Omatoiminen asiointi on mahdollista joka päivä 7-21, myös viikonloppuisin. Asiakaspalveluaikaa supistetaan perjantain ja lauantain osalta johtuen nykyisistä henkilöstöresursseista. Palvelutiski on avoinna ma-to 10-19 ja pe 10-16.

Kuten koronakriisin aikana aiemminkin on huomattu, saattaa muutoksia käytäntöihin tulla välillä nopeasti. Ajankohtaiset tiedot löytyvät kirjaston nettisivuilta sekä kirjaston some-kanavilta.

(Päivitetty 30.11)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi