Ajankohtaista

touko 06

Kirjastopalvelut aukeavat vaiheittain

Varausten nouto on mahdollista arkisin torstaista 7.5 alkaen klo 8:00-16:00. Aineisto noudetaan kirjaston sisältä noudattaen turvaetäisyyksiä. Varaukset voi lainata normaalisti lainausautomaatilla tai lainaustiskiltä.

Varaukset tehdään verkkokirjastosta, puhelimitse tai sähköpostilla. Verkkokirjastoon tarvittavan tunnuksen voi hakea kirjastosta.

Palautukset jätetään palautusluukkuun.

Muut kirjaston palvelut (kirjastoauto, omatoimiaika, internetpäätteet, kopiointi, galleria ym.) pysyvät suljettuina 1.6 asti valtioneuvoston määräysten mukaisesti. Kirjaston muiden palveluiden avaamisesta tiedotetaan vielä tarkemmin myöhemmin.

Tervetuloa asioimaan!

puh. 044-777 3227 (8:00-16:00)
sähköposti paakirjasto@suomussalmi.fi
Kainet -verkkokirjasto

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi