Ajankohtaista

maalis 26

Apua kauppa- ja apteekkiasiointiin

Suomussalmella kauppiaat ja vapaaehtoiset tarjoavat apua kauppa- ja apteekkiasiointiin riskiryhmille sekä karanteenissa oleville. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua.

Vuokki
Yli 70 vuotiaat ja karanteeniin joutuvat Ala- ja Yli-Vuokin alueella asuvat voivat soittaa viikon kauppaostoksensa Mäkeläisen Pojat kyläkauppaan Sakulle p. 040 588 1271. Ostokset noutopalveluna tai toimitettuna kotiovelle ko. alueella.

Ruhtinansalmi
K-Ruhtinen herkkukori tarjoaa riskiryhmiin kuuluville mahdollisuuden asioida kaupassa muulloin, kun normaalina aukioloaikana. Olethan yhteydessä kaupalle soittamalla Mari Heikkinen 050 545 6695 tai Jarmo Heikkinen 050 325 8966 tai ruhtinan.herkkukori@hotmail.com

Vaaranniva
Vaarannivan talouskauppa tarjoaa apua riskiryhmiin kuuluville sekä karanteeniin joutuville kauppatavaraostoksien keräämiseen ja toimittamiseen. Ole yhteydessä kauppias Jyrki Pantsu 050 550 4089

Piispajärvi
Piispajärven kyläseura tarjoaa kauppa- ja apteekkiasiointiapua toimittamalla tuotteet kotiovelle kerran viikossa perjantaisin. Tilauksen voit tehdä torstaihin mennessä, joko soittamalla tai tekstiviestillä Eila Juntunen 0400 283  933 tai Liisa Tolonen 0400 511 170.

Kirkonkylä-Ämmäsaari
K-Market Herkkukirsikalla on ostosten keräys- ja toimituspalvelu Ämmänsaari-Kirkonkylä alueella (10km Ämmänsaaren keskustasta). Tilaus onnistuu kaupan nettisivuilta https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-herkkukirsikka

K-Supermarket tarjoaa apua kauppa-asioissa, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse kauppias Jarkko Jokiperä 040 770 0989 tai jarkko.jokipera@k-supermarket.fi

Facebookin Naapuriapu koronatilanteessa / Suomussalmi -ryhmässä vapaaehtoiset tarjoavat apua kauppa- ja apteekkiasioihin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua tai haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi. https://www.facebook.com/groups/333307334292404/ 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi