Ajankohtaista

Kianta-Opistossa voi opiskella ukulelensoittoa. Kuva: Titta Moilanen
elo 13

Aloita uusi harrastus Kianta-Opistossa!

Kianta-Opiston kursseille ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 18.8.! Monella kurssilla on vielä tilaa, joten rohkeasti ilmoittautumaan!

Kansalaisopistoja Suomessa on ollut jo 120 vuotta, ja siksi kansalaisopistot eri puolilla maata viettävät juhlavuotta. Suomussalmen Kianta-Opisto on – totta kai – juhlavuodessa mukana, teemanaan hyvinvoinnin metsästys. Perinteisten kurssien lisäksi ammennetaan suomussalmelaisten rakastamasta luonnosta hyvinvointia.

Uusia kursseja on tarjolla kädentaitoihin, liikuntaan ja tietotekniikkaan. Käsillä tehdään esimerkiksi koruja hopeasavesta. Kuvankäsittelyyn, älykännykän käyttöön ja pankkipalveluiden saloihin voi myös kurssin avulla perehtyä.

Ukulelet soimaan!

Kurssitarjonta on monipuolista, ja suosittujen liikuntaryhmien lisäksi tarjolla on musiikkia, kielten opintoja ja taiteen tekemistä.

Uutena opettajana aloittaa Jukka Pirttijärvi, joka johdattaa esimerkiksi ukulelensoiton alkeisiin. Keskiviikkoisin Ruukinkankaan koulun musiikkiluokassa pidettävillä tunneilla tutustutaan ukuleleen soittimena ja opetellaan säestämään kappaleita soinnuin. Kurssi on suunnattu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Pirttijärvi opastaa aloittelijoita myös bändisoittoon. Oma ryhmänsä on jo aiemmin bändissä soittaneille.

Tutustu kursseihin opiston opinto-oppaasta, jota löytyy esimerkiksi kirjastosta.  Oppaaseen voi tutustua myös netissä. Linkki tässä.

Kianta-Opiston opinto-opas 2019 - 2020

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista