Ajankohtaista

maalis 16

Kirjastoauto ennakkoäänestysautona

Kirjastoauto toimii ensimmäistä kertaa ennakkoäänestysautona tänä keväänä. Auto kiertää kyliä eduskunta -ja europarlamenttivaalien ennakkoäänestyksissä ja pysähtyy yhteensä 14 eri paikassa. Ennakkoäänestysauton aikataulu poikkeaa edellisistä vuosista siten, että tänä vuonna ajopäivät ovat torstaista sunnuntaihin, eli eduskuntavaaleissa 4.4.–7.4 ja europarlamenttivaaleissa 16.5–19.5.

Kiinteä ennakkoäänestyspaikka on Suomussalmen pääkirjasto.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa 3. päivä huhtikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14. huhtikuuta.

 

Eduskuntavaalien ennakkoäänestyspaikat ja -ajat näet täältä.

[Edit. 18.2.2019 klo 17.00: muutettu otsikko ennakkoäänestyspaikka > ennakkoäänestysautona; tekstissä vaihdettu vaalialuton tilalle ennakkoäänestysauto, kunnankirjasto muutettu muotoon pääkirjasto. Linkin takana päivitetty liite vaihdettu julkiseen kuulutukseen aiemman kunnanhallituksen pöytäkirjan liitteen sijaan.]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi