Ajankohtaista

Tyyne Räsänen on vetänyt jo 35 vuotta perustamaansa Kenkänurkkaa, joka on nimetty Suomussalmen vuoden yritykseksi 2018. (Kuva: Tuula Leskinen/Suomussalmen kunta)
tammi 15

Kenkänurkka on Suomussalmen yritys 2018

Suomussalmen vuoden 2018 yritykseksi on valittu Kenkänurkka Tyyne Räsänen Ky.

Tyyne Räsänen on perustanut kenkäkauppansa 8.3.1993, joten yrityksen 25-vuotisjuhlaa vietettiin viime keväänä. Kauppa on sijainnut koko ajan samalla tutulla paikalla ja laajentunutkin kymmenkunta vuotta sitten. Yritys työllistää omistajansa lisäksi hänen tyttärensä Marjo Räsäsen.

Kenkänurkka on tullut monelle suomussalmelaiselle ja myös ulkopaikkakuntalaiselle tutuksi erinomaisesta asiakaspalvelusta, hyvistä valikoimista ja korkealaatuisista tuotteista. Tyynen luota on löytynyt sopivat kengät niin aikuisille kuin lapsille ja lisäksi kilpailukykyisin hinnoin. Ja, jos nyt niin on päässyt käymään, ettei haluttua merkkiä tai kokoa ole heti löytynyt, on se pikaisesti asiakkaalle tilattu.

Kenkänurkka toimii erinomaisena esimerkkinä siitä miten erikoistuotteiden kivijalkamyymälät eivät suinkaan ole katoava luonnonvara. Aina on tarvetta yksilölliselle ja asiantuntevalle palvelulle. Yritys käyttää markkinoinnissaan omaa Facebook-sivua, jolla on nelisensataa seuraajaa ja jolle tulevasta runsaasta myönteisestä palautteesta voi päätellä, etteivät kuntalaiset mitenkään tulisi toimeen ilman omaa kenkäkauppaansa.

Yrittjäpalkinto, yrittäjä Tyyne Räsänen Suomussalmi
Kenkänurkan yrittäjä Tyyne Räsänen, Erja Helttunen (valtuuston pj.) ja Pentti Moilanen (kh pj.). (Kuva: Tuula Leskinen/Suomussalmen kunta)

Lisätiedot:

Elinkeinopäällikkö Hannu Leinonen, puh. 044 777 3175

Yrittäjä Tyyne Räsänen, puh. 050 366 5416

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi