Ajankohtaista

Kuvassa vasemmalta Markus Hämäläinen, Anniina Niemelä, Minna Saastamoinen ja Tuula Leskinen. Kuva: tuula Leskinen
tammi 08

Uusia osaajia on aloittanut kunnan tehtävissä

 

Viestintäsuunnittelija Tuula Leskinen

Viestintäsuunnittelija, FM Tuula Leskinen aloitti työskentelynsä vuoden alussa. Suomussalmelle Oulusta muuttanut Tuula on monipuolinen ja vahva viestinnän osaaja, ja hänen työhistoriastaan löytyy mm. tiedottajan ja sanomalehden toimittajan tehtäviä.  Viestintäsuunnittelija koordinoi kunnan viestintää, vastaa erikoisosaamista vaativista sisällöistä sekä avustaa ja neuvoo kunnan henkilöstöä viestintään liittyvissä asioissa.

Puhelin 044 777 3176

 

Henkilöstösuunnittelija  Anniina Niemelä

Henkilöstösuunnittelijana aloitti niin ikään vuoden alussa HM Anniina Niemelä. Anniina muutti perheensä kanssa Suomussalmelle Rovaniemeltä. Henkilöstösuunnittelijan tehtävänä on uuden henkilöstöpolitiikan toimeenpanoon liittyvät tehtävät kuten henkilöstöraportoinnin uudistaminen ja työnvaativuuden arviointi sekä henkilöstökoulutuksen suunnittelu.

Puhelin 044 777 3001

 

Talentti-hankkeen projektipäällikkö Minna Saastamoinen

Minna Saastamoinen aloitti Talentti-hanketiimissä projektipäällikkönä. Minna on kunnassa entuudestaan tuttu, koska hän  on työskennellyt aiemmin Kujelma-hankkeen projektipäällikkönä. Minna on kotoisin Kajaanista ja asunut Suomussalmella muutaman vuoden. Hänellä on monipuolista osaamista hankemaailmasta ja kehittämistehtävistä. Viimeisimmäksi Minna työskenteli Kainuun sotella kehitysvammapalveluissa.

ESR-rahoitteisen Talentti-hankkeen tavoitteena on luoda uudenlainen seinätön oppimiskeskus Suomussalmelle yhteistyössä työpajojen, yritysten ja oppilaitosten kanssa.

Puhelin 044 777 3149

 

Rakennuttajainsinööri Markus Hämäläinen

Rakennuttajainsinööri Markus Hämäläinen aloitti myös vuoden alusta. Markuksen työnkuvaan kuuluu Suomussalmen kunnan rakennusinvestointihankkeiden rakennuttamistehtävät. Lisäksi hän vastaa kunnan sisäilmaryhmän toiminnan koordinoinnista. Markus siirtyi työskentelemään Suomussalmelle Kajaanin kaupungin Tilakeskukselta vastaavanlaisista tehtävistä.

Puhelin 044 777 3200

 

Tuula Leskisen, Anniina Niemelän ja Markus Hämäläisen työhuoneet löytyvät kunnantalolta (Kauppakatu 20). Minna Saastamoisen puolestaan löytää työpalvelukeskus Miilusta, osoitteesta Miilutie 5. Kaikkien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@suomussalmi.fi.

 

Kasvokuvat Suomussalmen uusista työntekijöistä
Ylempänä Markus Hämäläinen ja Anniina Niemelä, alarivissä Minna Saastamoinen (vas) ja Tuula Leskinen. Kuva: Tuula Leskinen

Lisätiedot:

 

Eija Väätäinen                                          Tuula Leskinen

Hallintojohtaja                                           viestintäsuunnittelija

044 588 9330                                           044 777 3176

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi